Сьогодні народний депутат України Степан Гавриш, лідер Політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Центр", що входить в "Опозиційний блок НЕ ТАК!" прибув з робочим візитом до Рівненської області. Зранку він провів прес-конференцію, а потім взяв участь у Міжпартійній конференції, яка відбулася у Будинку Федерації профспілок області.

"Помаранчева влада" не тільки використала надію українців на краще життя, не виправдала їх сподівань, вона привела до втрати як соціально-економічних здобутків, так і геополітичної ролі України, з якою вже почали рахуватися як в Росії, так і на Заході", — сказав на зустрічі з журналістами Степан Гаврик, передає прес-служба «Опозиційного блоку НЕ ТАК!»

"Україна сьогодні перетворилася в інструмент чужих ігрищ: втрачено темпи соціально-економічного розвитку, темпи інвестування в українську економіку, що привело до падіння ВВП у п’ять разів. А така політика, в свою чергу, привела до глибокого розчарування українців, вони вже розуміють, що нова влада робить щось НЕ ТАК, і в Україні відбувається все НЕ ТАК!", - впевнений народний депутат.

"Більш того, постійно відбувається атака на українців, тривають політичні репресії, навіть Президент використовує лексику, яка є неприпустимою: частину українського народу він називає "бандитами". Сучасна політика ґрунтується на відсутності програми національного розвитку, опираючись на популізм і брехню. Це приводить до того, що українці не можуть зрозуміти, що взагалі відбувається в країні. Якщо ґрунтовно проаналізувати, наприклад, запропоновані Президентом його славнозвісні "Десять кроків...", то складається враження, що і сам Ющенко не розуміє, що зараз робиться у державі, яку він рік тому отримав стабільною", — продовжив представник "Опозиційного блоку НЕ ТАК!".

"Ющенко привів до влади непрофесійну, некомпетентну, неморальну команду. Уряд не веде зрозумілої політики, оскільки він є урядом не України, а урядом "Нашої України", — сказав Степан Гавриш.

Депутат

ІА "Вголос": НОВИНИ