ПАТ «Газпром» повідомив про відсторонення від роботи двох заступників голови правління та начальника одного з департаментів.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Олександр Медведєв звільнений з посади заступника голови правління. Він зосередиться на діяльності Міжнародного ділового конгресу і на роботі в футбольному клубі »Зеніт«, - йдеться в повідомленні.

Також з посади заступника голови правління звільнений Валерій Голубєв та Всеволод Черепанов, звільнений з посади начальника Департаменту 307. Як уточнили в компанії, він продовжить роботу на іншій посаді в групі »Газпром«.

Відповідні рішення про припинення повноважень як членів правління »Газпром« розгляне Рада директорів компанії.

Голова правління НАК »Нафтогаз України« Андрій Коболєв зазначив, що звільнені Медведєв і Голубєв були свідками у Стокгольмі.

За словами Коболєва, Медведєв відповідав за Стокгольмський арбітраж та був свідком у Стокгольмі, а Голубєв відповідав за контракт та поставку газу »Нафтогазу« та був свідком у Стокгольмі.

Він додав, що глава правління »Газпрому« Олексій Міллер дистанціювався від арбітражу відразу після подання »Нафтогазом« зустрічного позову по транзиту.

Як писав »Вголос", Україна продала арештоване майно “Газпрому”.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ