Про вчинок артиста висловився редактор журналу Gay Times Джош Ріверс, передає УНІАН із посиланням на The Independent.

«Йому було б логічніше зізнатися в алкоголізмі, ніж пов'язувати свою поведінку з сексуальною орієнтацією», — заявив Ріверс. Він назвав дії Спейсі маніпуляцією і підкреслив, що актор своєю заявою завдав шкоди всім геям.

Камінг-аут артиста розкритикували і інші представники ЛГБТ-спільноти. Американський актор Джордж Такеі (відомий в ролі Хікару Сулу в серіалі «Зоряний шлях») заявив The Hollywood Reporter, що Спейсі намагається ухилитися від відповідальності: «Чоловіки, які домагаються, роблять це не тому, що вони геї або гетеросексуали. Вони роблять це, тому що відчувають владу, і вирішують зловживати нею».

«Кевін Спейсі відкинув права геїв на п'ятдесят років тому, зв'язавши гомосексуалізм з педофілією і заявивши, що він «вирішив» стати геєм», – написав у Twitter ЛГБТ-активіст з ніком Eden Adder Calvary.

Як писав «Вголос», на своїй сторінці у Twitter 58-річний актор заявив, що мав стосунки і з чоловіками, і з жінками. Врешті, вирішив обрати шлях «чоловіка-гея».

Згодом стало відомо, що оскароносний голлівудський актор Кевін Спейсі, який напередодні зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації, мав важке дитинство. Його та брата Рендалла Фаулера виховав батько-нацист, який був педофілом.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ