Заступниця Голови Верховної Ради України, член БПП Ірина Геращенко дорікнула новообраному Президентові Володимирові Зеленському за те, що він на два дні поїхав до Туреччини.

Відповідний допис Геращенко зробила на своїй сторінці у Facebook.

Геращенко заявила, що протягом п'яти років на посту Президента Петро Порошенко «мав лише кілька днів відпустки і не мав вихідних».

«Всі суботи – неділі були робочими, графік тривав до 1-2 ночі. Щотижневі відрядження, іноді кілька країн і регіонів за 7 днів»,– заявила представниця БПП і поскаржилась, що й сама була змушена проводити вихідні на роботі.

«Сподіваюся , сьогодні всі пам'ятають, що влаштували Порошенку і його родині опоненти і ЗМІ, коли він «посмів» після років! без вихідних на кілька днів за власні кошти поїхати на відпочинок», – нагадала Геращенко про тижневий відпочинок головнокомандувача Порошенка на Мальдівських островах узимку минулого року за $500 000.

«І, на жаль, всі забули, чим займався Порошенко в перехідний період між перемогою на виборах і інавгурацією. Нагадаю – він ще до інавгурації поїхав на міжнародну зустріч e Нормандію, де мав перемовини з Олландом, Меркель, Путіним, й було засновано нормандський формат. Щодня тоді разом із радниками він працював над мирним планом, який ліг в основу Мінських угод. Всі ці роки приблизно в такому ж темпі працювала і його команда», – каже заступниця голови ВРУ.

Також Геращенко розповіла, як їй доводилось покидати своїх дітей на бабусю:

«Сьогодні мені соромно перед моїми маленькими дітьми – скільки разів я кидала їх на бабусю, чоловіка (навіть у лікарні якось мала залишити півторарічного малюка з татом), няню, бо не могла відвезти, забрати, побути з ними, бо чекали родини заручників, зустрічі, відрядження. Виявляється, можна було втомитися, записати який веселий влог про яжемать і бути з дітьми».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ