Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Врятував журналістів, спинив хуліганів, запобіг насиллю над людьми. Не допустив незаконного заволодіння зброєю, але судять мене», – пише АТОвець.

 

У мережі розповідають, що минуклого місяця в Обухові, що під Києвом, журналісти разом з кількома активістами приїхали розслідувати порушення місцевих перевізників. Там на них напали 15-20 «тітушок». Журналістів почали сильно бити і пошколджувати їхнє майно.

У цей час повз проходив ветеран АТО Павло Павлов, який спробував словесно припинити конфлікт та протиправні дії з боку «тітушок», але у відповідь отримав погрози та застосування фізичної сили. Маючи при собі нагородний пістолет та всі належні документи, Павло зробив постріл вгору з метою припинення побиття журналістів.

Проте коли на місце події прибуло поліцейське авто, з нього вийшов поліцейський, скерував на АТОвця автомат із криками «на калєні мордай в пол», причому в руках Павла пістолета вже не було. Повідомляється, що поліцейський з переляку навіть вистрелив у повітря. В цей же час «тітушки» продовжували кидатися на журналістів та Павла. Після того, як сам Павло дав чітко зрозуміти, що на коліна не стане, але готовий пройти в поліцейське авто, правоохоронець разом з «тітушками» випровадили його до автівки. Тепер воїна АТО судять.

«Вголос» 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ