Завтра, 8 жовтня, під стінами ГУ Нацполіції у Львівській області відбудеться масштабна акція протесту за відставку очільника поліції Львівщини Василя Віконського.

Про це повідомляє Координаційна рада учасників бойових дій Львівщини.

Активісти зазначають, що раніше «Віконський зустрічався із кримінальними авторитетами, аби вплинути на громадських активістів, які вимагають його звільнення».

Як уже писав «Вголос», на прес-конференції «Темна сторона Віконського» представники Координаційної ради учасників бойових дій Львівщини звернулися до Президента України та Міністра Внутрішніх справ щодо звільнення з посади Начальника Нацполіції Львівщини Василя Віконського.

Напередодні у с. Сілець Сокальського району на місцеву залізничну станцію прибули 113 вагонів з вугіллям із Російської Федерації. На знак протесту проти торгівлі з окупантом місцеві активісти, серед яких значна частина учасників російсько-української війни та місцеві шахтарі, організували мирну акцію протесту на місці перебування потяга. 21 вересня правоохоронці за вказівкою керівництва ГУ НП у Львівській області силоміць розігнали мирних учасників протесту.

ІА "Вголос": НОВИНИ