Як випливає із розсекреченої ЦРУ доповіді, лідер нацистської Німеччини Адольф Гітлер мав садомазохістські нахили. Також він диктатор відчував сексуальний потяг не лише до жінок, а й до чоловіків.

Як йдеться в опублікованій на сайті ЦРУ доповіді, яка ґрунтується на дослідженні Ернста Седжвика Ганфштенгля, близького друга Гітлера в 20-30-ті роки минулого століття, який емігрував до США, Адольф мав "садомазохістські нахили". У молоді роки вони поєднувалися з гомосексуальними потягами.

У доповідій зазначається, що Гітлер відчував гомосексуальний потяг до свого майбутнього заступника Рудольфа Гесса після їхнього спільного перебування у в'язниці в 20-і роки.

У документі також ідеться про те, що Гесс був гомосексуалістом. Окрім цього він мав прізвисько "Фройлен Анна" за його любов до жіночого вбрання.

Крім того наголошується, що Гітлер любив спостерігати за молодими юнаками і відчував від цього "естетичну насолоду".

Автори доповіді зазначають, що він жив з 1910 по 1913 роки в чоловічому пансіоні у Відні, у якого була репутація місця, де "літні чоловіки шукали молодих". Однак наголошується, що його також цікавили жінки і він поєднував двоїсту сексуальність протягом всього свого життя.

ІА "Вголос": НОВИНИ