Володимир Путін вважає, що «замовники фальшивок» про американського політика «гірші, ніж повії», передає «Інтерфакс-Росія».

Глава РФ зазначив, що під час візиту Трампа до Москви ніхто не знав про політичні амбіції мільярдера, а заяви про те, що російські спецслужби «ганяються за кожним американським мільярдером» - це «повна маячня».

Водночас, Путін засумнівався в тому, що Трамп зустрічався із повіями у Москві.

«Трамп приїхав і одразу ж побіг зустрічатися з московськими повіями. Це доросла людина і, крім того, людина, яка багато років займалася організацією конкурсів краси. Він спілкувався з найкрасивішими жінками світу. Я насилу можу собі уявити, що він побіг в готель зустрічатися з нашими дівчатами зі зниженою соціальною відповідальністю», - прокоментував Путін.

Як повідомлялося раніше, 11 січня Американський ресурс BuzzFeed оприлюднив досьє на 35 сторінок, де стверджується, що РФ має компромат на Трампа. Разом з тим, журналісти BuzzFeed наголошують, що досьє укладене нібито колишнім представником британської розвідки і що заяви в ньому не є перевіреними, а сам звіт містить певні помилки. У тексті також зазначали, що ФСБ, знаючи про пристрасть Трампа, навмисно організовувала для нього розваги, щоб надалі шантажувати його. Зокрема, під час однієї з своїх поїздок до Москви Трамп зняв президентський номер люкс в готелі Ritz Carlton.

«Трамп знав, що там зупинялися президент Барак Обама з дружиною Мішель (яку він ненавидить). У зв'язку з чим він замовив повій, які на тому самому ліжку влаштували сексуальне шоу «золотий дощ» (сечовипускання)», –вказано у доповіді.

Зі свого боку, Трамп назвав опублікований документ «нісенітницею». 

-
 

ІА "Вголос": НОВИНИ