Про це повідомляє видання Главком із посиланням на рішення Києво-Святошинського районного суду Київської області в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

 Шлюб був зареєстрований 27 грудня 2003 року. Позов про його розірвання було подано головою «Нафтогазу» в вересні 2017 року. Після розлучення Зоряна Коболєва (до заміжжя - Козяк) залишила прізвище колишнього чоловіка.

«Сімейне життя між ними не склалося, шлюб їхній розпався. У родині виникали сварки та непорозуміння. Протягом двох років позивач і відповідач разом не проживають. Сторони сім'ю зберегти не бажають, термін на примирення не потрібен», - йдеться в рішенні.

За даними ЗМІ, 4 грудня 2017 року Зоряна Коболєва оформила договір про розподіл майна, який підтвердив столичний приватний нотаріус Падалка. Згідно з документом, їй відійшов житловий будинок площею 275,5 кв. м і 12 соток землі в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області. У січні 2018 року вона також стала власницею автомобіля «Porsche Cayenne» 2007 року випуску.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ