Про це офільник фракції «Самопоміч» у ВР Олег Березюк повідомив під час брифінгу, передає УП.

«Ми будемо більше потрібні Львову, який завтра збирається на віче. Бо Львів сьогодні має сказати своє слово. Тут, по великому рахунку, нема до кого говорити», - наголосив він.

«Владі не вдалося нас нагнути, ми вистояли», - сказав львівський мер Андрій Садовий, дякуючи соратникам.

Він закликав мешканців міста взяти участь у Віче, що відбудеться о 14:00 на Площі Ринок у Львові.

А ще вчора дружина градоначальника Катерина Кіт-Садова запевняла, що організовує протест без прив'язки до жодної з політичних партій.

Нагадаємо, сьогодні вранці віце-спікера Верховної Ради Оксану Сироїд, яка протягом кількох днів голодувала біля Адміністрації Президента, госпіталізували.

Раніше однопартійці львівського міського голови Андрія Садовго вирішили розв'язувати сміттєву кризу шляхом голодування. Першим до цього вдався голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк, згодом до нього приєдналася Сироїд, а тоді ще й нардеп Тарас Пастух.

Як уже писав Вголос, учора Андрій Садовий погодився передати управління ТПВ Львівській облдержадміністрації. Перед цим голова ЛОДА Олег Синютка скерував офіційного листа Садовому, в якому заявив про готовність взяти відповідальність за вивіз ТПВ зі Львова на постійній основі та очистити у короткий термін сміттєві майданчики міста.

ІА "Вголос": НОВИНИ