Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин незаконно використовує апарат облради та бюджетні кошти.

Про це заявляє голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич, інформує пресслужба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Як зазначає свободівець, нещодавно кілька осіб, серед яких голови сільських рад, депутати місцевих рад, керівники районних комунальних закладів, члени дільничних комісій повідомили, що на їхні мобільні телефони надійшло повідомлення із посиланням на статтю під назвою «ВО «Свобода» – на службі у «зелених»?». Раніше ці ж люди регулярно отримували на свої номери розсилку прес-релізів Львівської обласної ради.

«Матеріал, який поширили в такий спосіб – це «джинса», спрямована на дискредитацію ВО «Свобода» та її членства. Оскільки для розсилки використано ту ж саму базу адресатів, що й для повідомлень Львівської обласної ради, є підстави вважати, що до цього причетне керівництво облради», - зазначає Олег Панькевич.

За словами депутата, найбільше обурює факт, що керівництво облради використовує з приватною метою підлеглих та витрачає бюджетні кошти на сумнівні телефонні розсилки.

«У такий відповідальний період обласна рада не працює, на наші звернення про скликання позачергової сесії з важливих питань немає реакції. Водночас дуже прикро, що в той час, коли люди жертвують власні заощадження на боротьбу з епідемією, підтримують воїнів на передовій, Олександр Ганущин витрачає бюджетні кошти на сумнівні телефонні розсилки.

Зауважу, що ця обласна рада найдорожче обходиться платникам податків - вартість її утримання зросла з 2016 до 2020 року з 21 млн грн до 80 млн грн. Куди йдуть ці гроші? Як бачимо, частина – на облрадівський спам, що є зловживанням владою», - наголошує Олег Панькевич.

ІА "Вголос": НОВИНИ