Найголовніший крок, який має на своїй посаді здійснити Президент України, — це забезпечити та відновити територіальну цілісність України.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів голова ОУН Богдан Червак.

«Очевидно, що це буде певна декларація і швидко ми Донбас і Крим повернути не зможемо, проте Президент України має заманіфестувати перед своєю нацією та перед усім світом те, що це найголовніша проблема країни і без її розв’язання не можна здійснювати економічні, соціальні й інші реформи. Треба гарантувати перш за все національну безпеку, державну незалежність і соборність України», — зазначив він.

Та додав: «Наступний Президент також має не допустити цих двох паралельних світів, в яких сьогодні існує Українська держава. Бо з одного боку у нас декларують, що триває російсько-українська війна і нація має бути мобілізована для того, аби відстояти свою честь і гідність та зберегти свою державу, а з іншого — є інший світ, де війни немає, де можна торгувати з Росією, де можна допускати такі історії, як з Бойком. Бо зрозуміло, що цей паралельний світ послаблює Україну і не об’єднує націю. Тому цього більше ніколи допускати не можна».

Більше читайте тут: «Доля країни — у наших руках, або чому так важливо не помилитися».

ІА "Вголос": НОВИНИ