Про це інформує прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода».

«Після перемоги Революції гідності нам випало працювати в один із найскладніших періодів в історії сучасної України, проте ми зробили все можливе, щоби стабілізувати ситуацію в регіоні. Наш крок є цілком логічним, виваженим і таким, що відповідає практиці європейської політики, оскільки зміна керівництва в країні тягне за собою зміну керівництва і на регіональному рівні», – зазначив свободівець.

Окрім голови Рівненської обласної державної адміністрації, свої повноваження також склали і голови Володимирецької, Гощанської, Здолбунівської, Костопільської, Острозької, Радивилівської та Рівненської районних адміністрацій.

«Всеукраїнське об'єднання «Свобода» не братиме участі у формуванні нової коаліції, тому свободівці-міністри, голови обласних та районних державних адміністрацій складають свої повноваження, що є проявом державницької та демократичної позицій. Від наших послідовників ми вимагатимемо не зрадити ідеї Майдану та діяти винятково в інтересах України та українського народу», – прокоментував заяву Всеукраїнського об'єднання «Свобода» народний депутат України Олег Осуховський.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ