Шановні військовослужбовці!

Вітаю Вас із Днем Збройних Сил України.

Споконвіків професійна армія була запорукою міцної держави, а відтак – і безпеки її громадян. Тому український народ завжди підтримував воїнів, які присвячували власне життя захистові рідної землі.

Історія українського війська сягає сивої давнини. Військові традиції української армії та бойовий дух її вояків формувати на основі любові до рідної землі та відданості власному народові. І сьогодні солдати й офіцери української армії повинні безнастанно служити ідеалам, виплеканим їхніми попередниками: могутніми княжими дружинниками, славетними козаками, вояками Армії УНР, Січовими Стрільцями та нескореними воїнам УГА й УПА.
Звертаюсь сьогодні до солдатів та офіцерів, які нелегкою щоденною службою доводять свою відданість ідеї державної незалежності України. Виголошуючи слова присяги, Ви зобов’язувались служити українському народові. І сьогодні, в непростий для нашої країни час, коли на самостійність держави посягають як зовнішні, так і внутрішні вороги, народ вірить, що Збройні Сили – це надійний гарант суверенітету та цілісності Української держави. Пам’ятаймо: сила та міць України – у єдності армії та народу. Тому закликаю Вас твердо і рішуче захищати незалежність нашої держави та інтереси кожного громадянина.
Тож прийміть сьогодні щирі вітання. Бажаю Вам богатирського здоров’я, незгасимої енергії та непохитної волі, нових звершень на життєвому шляху, миру та спокою у Ваших родинах та в усій Українській державі.

З повагою
голова обласної ради                                                      Петро КОЛОДІЙ
 

ІА "Вголос": НОВИНИ