Голова Львівської облради Михайло Сендак сьогодні звернувся до Прокуратури області з офіційною заявою вплинути на керівництво Львівської ОДА, яке зобов’язано прозвітуватися на сесії облради про виконання бюджету та Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області за минулий рік.
«Відповідно до п.28 статті 43 Закону України »Про місцеве самоврядування в Україні« та п.1 статті 18 Закону України »Про місцеві державні адміністрації« обласна державна адміністрація повинна звітувати перед обласною радою про виконання бюджету і програми за 2003 рік...Я офіційно звертаюсь до Прокуратури області, відповідно до статей 20 та 22 Закону України »Про прокуратуру" винести припис про усунення порушень закону”, ― заявив Михайло Сендак на засіданні колегії Львівської ОДА.
Це питання включене в порядок денний сесії обласної ради. Але внаслідок ігнорування закону, також і представниками виконавчої влади, державних установ і організацій (а це майже 20 депутатів), виконання цих законних вимог на сьогодні неможливе. ― зазначив Михайло Сендак.

ІА "Вголос": НОВИНИ