Джейкобс дуже добре почав бій, багато рухаючись і не даючи Головкіну вийти на ударну дистанцію. Вдалося це зробити Геннадію тільки в четвертому раунді, коли він зловив Джейкобса важким ударом правою і відправив його в нокдаун. Але Деніел був зібраний і не дав Головкіун розвинути свій успіх.

Крім постійного руху і роботи на контратаках, Джейкобс здивував Головкіна також зміною стійок - переходячи з стійки правші в стійку лівші і навпаки. Але і у Головкіна були успіхи в атаці, особливо коли йому вдавалося проводити джеби і праві аперкоти.

В цілому бій був дуже близьким, але рішення суддів було одностайним – 115:112, 115:112 і 114:113 на користь Геннадія Головкіна, пише boxingnews.com.ua.

Деніел Джейкобс в інтерв'ю коментатору НВО Максу Келлерману прокоментував свою поразку одноголосним рішенням суддів в бою з чемпіоном світу в середній вазі казахстанцем Геннадієм Головкіним:

«Я думаю, що я виграв бій, і фани підтримують мене в цьому. Я вважаю, що я виграв бій як мінімум з різницею в два раунди», – сказав Деніел Джейкобс.

«Джейкобс - чистий, дуже кваліфікований, дуже хороший боєць», – високо оцінив Головкін якості свого опонента.

На питання Макса Келлермана, чи готовий він надати Джейкобсу матч-реванш, Головкін відповів ствердно: «Так, звісно».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ