Головна пропагандистка Путіна та телеведуча на росТБ Ольга Скабєєва цинічно «пожартувала» в ефірі програми «60 минут».

Недолугий жарт Скабєєва видала, коли в ефірі програми говорили про заборону на допуску в Україну спостерігачів від Росії на вибори Президента.

У відповідь на це пропагандистка заявили, що Росії мабуть знову доведеться переодягтися в «зелених чоловічків», як вона це зробила під час окупації українського Криму.

«Міністр закордонних справ України Клімкін висловився про російських спостерігачів на виборах президента України. Каже, що у марсіан більше шансів поспостерігати за президентськими виборами, ніж у росіян. Такий ось український гумор. Краще б тримав язика за зубами, а то ж і справді доведеться перевдягатися в »зелених чоловічків«, спостерігати за цією космічною битвою. Тобто я зараз, звісно, пожартувала. Українські пропагандисти, можете не строчити свої заголовки! Ми до вас приїдемо, але це буде мирний заїзд, якщо вам вистачить розуму не влаштовувати провокацію», — заявили з посмішкою на обличчі Скабєєва.

Як писав “Вголос”, Верховна Рада заборонила представникам Росії брати участь у спостереженням за президентськими виборами в Україні.

На цю заборону гнівно відреагували в Росії.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ