В Україні зафіксували майже 10 тисяч хворих на COVID-19 за добу, в Раді спіймали ще одного кнопкодава, Путін хоче захищати «етнічних росіян» в Україні та візит Зеленського на Донбас

ІА Вголос пропонує вам актуальні новини станом на 6 листопада.

Новини про коронавірус за 6 листопада

В Україні зафіксували новий коронавірусний антирекорд. За минулу добу в Україні підтвердили 9 721 випадок коронавірусної хвороби. Загальне число заражень зросло до 440 188 осіб.

COVID-19 в Україні встановив рекорд за кількістю летальних випадків, а також за кількістю осіб, які побороли небезпечну недугу. Вчора від коронавірусу помер 201 пацієнт. Також за минулу добу одужала рекордна кількість людей – 10 762 пацієнти.

Справжня катастрофа! У МОЗ назвали регіони, які не готові до послаблення карантину.

Сьогодні в Україні оновили карантинне зонування. В порівнянні з минулим тижнем, у “червону” зону увійшло ще одне місто.

Головні новини політики за 6 листопада

Запорізький суд ухвалив резонансне рішення щодо статусу російської мови.

Верховна Рада під час засідання проголосувала за запровадження адміністративної відповідальності за неносіння масок. За порушення маскового режиму передбачається відповідальність у розмірі від 170 до 255 гривень.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що в Україні планують створити вільну економічну зону не лише на Донбасі, а й у західному регіоні.

Депутата Верховної Ради з групи “Довіра”, мажоритарника з Івано-Франківщини Андрія Іванчука спіймали на кнопкодавстві (відео).

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом до Луганської області, де планує зустрітися із військовослужбовцями “на передовій”.

Зеленський зробив надважливу заяву про мирний план щодо Донбасу. Президент України Володимир Зеленський заявив, що мирний план щодо Донбасу вже передали в ОБСЄ.

Глава держави зробив гучну заяву про вибори на Донбасі. План дій, який запропонувала українська сторона в ТКГ, дає змогу вже навесні провести на окупованих територіях вибори.

Новини економіки за 6 листопада

У п'ятницю Національний банк України на 14 копійок обвалив вартість американської валюти. У свою чергу, ціна євро стрімко зростає (+16 копійок).

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що за останні 10 років Україна втратила трильйон доларів ВВП.

Головні новини світу за 6 листопада

За минулу добу, 5 листопада, в світі зафіксували 604 689 випадків коронавірусної хвороби. Даний показник вважається найвищим за період пандемії.

У Всесвітній організації охорони здоров’я заявили, що світовій спільноті потрібно починати готуватися до нової пандемії.

У Путіна заявили про намір захищати «етнічних росіян» в Україні

Новини Львова за 6 листопада

На Львівщині стрімко погіршується ситуація з COVID-19 – за добу понад 350 інфікованих. Загалом COVID-19 було виявлено у 32 425 жителів області.

ІА "Вголос": НОВИНИ