Про це повідомляє 6 липня прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

«Вишинському повідомлено про ще одну підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів) КК України», – пише вона у Facebook. 

За словами Сарган, під час обшуків в орендованому індивідуальному банківському сейфі Вишинського було виявлено та вилучено пістолет та набої до нього.

За результатами судово-балістичної експертизи, вказаний пістолет є вогнепальною зброєю – самозарядним нарізним пістолетом моделі «FN Browning M1906».

Нагадаємо, керівникові «РИА Новости Україна» оголосили підозру у держзраді. Його затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Раніше повідомлялося, що по закінченні обшуків буде вирішено питання щодо затримання особи, яка безпосередньо керувала незаконним інформаційним агентством «РИА Новости Украина» та повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 111 КК України.

Цього тижня головний редактор «РИА Новости Украина» Кирило Вишинський під час засідання суду у його справі заявив, що виходить з українського громадянства, і звернувся до президента РФ Володимир Путіна за захистом.

Згодом стало відомо, що керівникові порталу «РИА Новости-Украина» Кирилу Вишинському у Києві пограбували квартиру.

ІА "Вголос": НОВИНИ