Про це Громадському повідомив адвокат журналіста Андрій Доманський. 

«Так, пограбували. Зараз проводяться слідчі дії», — зазначив Доманський.

Наразі адвокат перебуває з правоохоронцями у пограбованій квартирі. Адвокат відмовився повідомляти, що було вкрадене, пославшись на таємницю слідства. 

Як повідомляє федеральне агентство «РИА-Новости» з посиланням на дружину Вишинського, в квартирі все було «вивернуте навиворіт, висмикнуті всі полиці, зламані тумбочки». При цьому двері були замкнені. 

Дружина спостувала версію обшуку і підозрює або злодіїв або націоналістів.

Цього тижня головний редактор «РИА Новости Украина» Кирило Вишинський під час засідання суду у його справі заявив, що виходить з українського громадянства, і звернувся до президента РФ Володимир Путіна за захистом.

Раніше Херсонський суд розглядав клопотання про арешт керівника «РИА Новости Украина». Нагадаємо, керівникові оголосили підозру у держзраді. Його затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Раніше повідомлялося, що по закінченні обшуків буде вирішено питання щодо затримання особи, яка безпосередньо керувала незаконним інформаційним агентством «РИА Новости Украина» та повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 111 КК України.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ