[media=156465,156466,156467] Про це  повідомляється в офіційному блозі Google.

Всього до списку дерев'яних церков Карпатського регіону ЮНЕСКО включено 16 церков, 8 з яких розташовані в Україн, а 8 у Польщі. Церкви можна розділити на 4 типи архітектури: гуцульський (Україна), галицький (чотири в Україні та дві на території Польщі), бойківський (дві в Україні і одна в Польщі) і лемківський (всі п'ять на території Польщі).

Віртуальний тур перенесе вас в саме серце Карпат і дасть можливість познайомитися з унікальною архітектурою стародавнього українського мистецтва, шедеврами європейського будівництва культурної спадщини ЮНЕСКО. За допомогою зручної навігації і голосового супроводу ви можете дізнатися цікаві факти про старовинні церкви в українському регіоні Карпат. Здійсніть свою віртуальну подорож по кожній з них і пориньте в атмосферу минулих століть завдяки технології віртуальної реальності.

Завдяки 360 градусним панорам можна не лише оглянути будівлі церков зовні і погуляти по навколишній території, але і зайти всередину і помилуватися інтер'єром і старовинними іконам.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ