Виняток становлять додатки, які використовуються для віддаленого управління майнінгом, пише Економічна правда із посиланням на The Verge.

В оновлений список заборонених додатків також увійшли прямі копії відомих додатків, а також ті, що просто дублюють контент існуючих додатків.

Також Google заборонив програми, які рекламують продаж вибухових речовин, вогнепальної зброї, боєприпасів або деяких аксесуарів для вогнепальної зброї. Під забороною також потрапили додатки, які надають інструкції з виробництва вибухових речовин, вогнепальної зброї, боєприпасів та іншої зброї.

Крім того, заборонені додатки, які призначені для дітей, але містять «матеріали для дорослих», додатки, які уособлюють людей або організації, а також додатки, які змушують користувачів клікати на рекламу або ділитися персональними дані, щоб отримати повну версію.

Як писав «Вголос», в Україні хочуть регулювати обіг криптовалют на законодавчому рівні. Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) презентувала концепцію регулювання операцій з криптовалютами в Україні.

Раніше уряд додав майнінг криптовалюти в Україні до Класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД).

ІА "Вголос": НОВИНИ