[media=155783,155784,155785] 

Знаменитості розставили крапки над «і» у питаннях своїх стосунків та появи малюка під час спецвипуску «Світського життя. Рік Голосу», повідомляє ТСН. гламур.

Обличчя каналу «1+1» Катерина Осадча та Юрій Горбунов знайомі більше 12-ти років. Актор поставав у ролі спікера в одному з перших випусків «Світського життя» на концерті тенора Лучано Паваротті.  Спочатку, зізнається Юрій, Катя дивилася «крізь нього».

«Коли на якихось заходах відбувались знімання «Світського життя», Катя завжди крізь мене дивилася: «О, Юрко, привіт, у тебе все нормально? Кого там ще? Ти далеко не тікай, якщо що, то ми…», і пішла далі. І я з висоти подивився на неї, подумав - добре», - пригадує Юрій.

«Голос . Діти» - перший спільний проект телеведучих: сотні годин в знімальних павільйонах, взаємна симпатія зародилась на сцені проекту.

«Ось, саме на «Голосі діти» вже, мабуть, ближче до фіналу, стало зрозуміло, є якась «хімія», - зізнається Катя.

Горбунов часто пропонував Осадчій каву чи почитати тексти разом, на що вона відповідала згодою.

Нині офіційна дружина актора згадує: «Юра приїхав на фінал конкурсу з букетом квітів, тюльпанів». Реакція зірки на цей жест Горбунова здивувала. Виявилося, що Катерина довго вже чекала на ці квіти.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ