Астролог Павло Глоба розповів, які знаки Зодіаку розбагатіють у 2020 році.

Про це пише РБК.

Близнюки

Близнюкам 2020 рік обіцяє удачу. Гроші в новому році представникам цього знаку Зодіаку повинні приходити легко і без ускладнень. Але щоб все дійсно було добре у фінансовому плані, близнюкам необхідно дуже скрупульозно вибирати нові ділові пропозиції.

Необдумані, ризиковані кроки можуть позбавити близнюків стабільного джерела доходів, яке існує в даний час. Тому головне вчасно зорієнтуватися, і тоді успіх вас не залишить.

Терези

У новому році представників цього знака Зодіаку чекають зміни. Терези мріють, що новий рік принесе їм гроші і різноманітні матеріальні блага. Зірки обіцяють терезам вигідну ділову пропозицію, яка дозволить поїхати в цікаву відрядження за кордон.

Але треба буде добре попрацювати, щоб добитися прихильності начальства. Терезам не варто вступати в конфліктні ситуації на роботі, щоб не зіпсувати собі кар'єру.

Водолій

Водоліям удача посміхнеться навесні 2020 року. У квітні-травні водолії можуть розраховувати на серйозний грошовий приз. Може так статися, що дорогий подарунок вам подарують дуже близькі люди. Можливо удача цим представникам знака Зодіаку посміхнеться у лотереї.

Але все ж не варто витрачати багато грошей даремно, а краще їх вкладати з розумом і робити заощадження, які в майбутньому можна буде примножити або вкласти у вигідну справу.

ІА "Вголос": НОВИНИ