Грецький футбольний клуб ПАОК, який у третьому кваліфікаційному рауді Ліги чемпіонів зустрічався із московським «Спартаком», переміг свого суперника за сумою двох матчів 3-2 у Салоніках і 0-0 у Москві. Гра у Греції була більш ніж драматичною, адже за рахунку 3-1 на користь греків український легіонер ПАОК Євген Хачеріді порушив правила у карному майданчику, через що було призначено 11-метровий удар. Грецький воротар відбив удар і матч закінчився мінімальною домашньою перемогою греків.

У матчі відповіді «Спартаку» достатньо було виграти з мінімальним рахунком 1-0 або 2-1, щоб перемогти греків і потрапити у наступну стадію змагань, переможці якої потрапляють у груповий етап Ліги чемпіонів. Однак матч у Москві закінчився нульовою нічиєю, гравцям команд суддя показав по три жовті картки за грубу гру, а на 33 хвилині вилучив бразильського гравця московського клубу Луіса Адріано, який добре відомий українським вболівальникам своєю спортивною грубістю за час виступів за донецький Шахтар. Відзначився також і український легіонер Євген Хачеріді, який після матчу на вигуки росіян показав їм захисний щиток на нозі із жовто-блакитним прапором України.

Після гри власник грецького клубу Іван Саввіді, який є громадянином Росії, зазначив, що не сподівався пройти «Спартак», але йому дуже сильно хотілося пройти російський клуб і принизити його на його власному переповненому стадіоні, повідомляє сайт dynamo.kiev.ua . У підсумку, зазначив Іван Саввіді, росіяни отримали це приниження.

ІА "Вголос": НОВИНИ