Глава уряду заявив про плани покращити показники розвитку в усіх напрямках життєдіяльності країни. З його слів, наша держава упродовж наступних п'яти років здатна здійснити економічний прорив і покращити таким чином демографічну динаміку.

Про це написав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці в Facebook.

«Якою я бачу Україну через 5 років? Відповідаю просто: за цей період ми здатні здійснити економічний прорив і покращити показники розвитку в усіх напрямках життєдіяльності країни», – зазначив Прем'єр.

При цьому очільник уряду підкреслив, що, у першу чергу, результатом реального зростання економіки стануть не статистичні показники, а покращення демографічної динаміки. «Але результатом нашої роботи стануть не статистичні цифри, а зміни в демографічній динаміці. Моє бажання, щоб уже через 5 років наші співвітчизники побачили перспективи в навчанні, роботі, самореалізації, народженні дітей не десь на чужині, а на батьківщині. Заради цього й працюємо вже зараз», – написав Гройсман.

Як писав «Вголос», раніше Гройсман заявив, що Україна, за умов створення прозорих умов бізнесу та залучення інвестицій, може стати країною з найуспішнішою економікою континенту.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ