Для цієї спортивної секції Громадська організація «Разом» закупила спортивні мати, а також інший інвентар та спорядження. Заняття від сьогодні проводитимуться більш повноцінно та безпечно, а отже і результати будуть кращими і задоволення від них буде більше. Та й учні ЗСШ № 3 м.Львова, у залі якої працює секція громадської мережі, відчують добрі зміни, адже на заняттях з фізкультури у своєму залі вони теж користуватимуться цим спортивним обладнанням.

Інвентар та спортивна амуніція для цього залу була закуплена організацією за кошти благочинних внесків кількох людей та власні кошти членів ГО «Разом». Найбільший внесок поступив від Володимира Самборського з Росії, що працює генеральним директором ВАТ «Сургутський торгівельно-промисловий дім» та має українське коріння.

У найближчих планах Громадської мережі соціальних спортивних залів – закупівля спортивного обладнання для секції № 3, що працює у Львові у Рясне – 2 та відкриття секції у с.Двірці Сокальського району.

Інформаційна довідка:
Проект "Громадська мережа соціальних спортивних залів", який у 2008 році розробила громадська організація "РАЗОМ", передбачає організацію на базі спортивних залів навчальних закладів та незайнятих або частково зайнятих спортивних залів у львівських спортивних комплексах безкоштовних секцій, у яких з дітьми будуть займатися громадські тренери. Ініціатором та керівником проекту є член праління ГО «РАЗОМ» Влад Якушев.

На сьогодні працює три безкоштовні спортивні секції у м. Львові за адресами: вул.Залізняка, 21 - секція атлетичної гімнастики, вул.Ст. Бандери, 11 - секція самозахисту, вул. Ожинова, 5 – боксерська секція.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ