До Благодійного фонду «Розвиток Громади» звернулася мати маленької Віки Флорчук, якій уже в шестирічному віці поставили страшний діагноз — «Ембріональна рабдіосаркома лівого стегна» (стадія 4, група 2).

Про це повідомляється на сайті ГО «Розвиток Громади».

Жінка з народження сама виховує дівчинку та, на жаль, коли у сім’ю прийшло лихо, самостійно оплачувати дороговартісне лікування дитини не змогла.

«Донечку Віку виховую самотужки. Не звикла скаржитись, а давати собі раду з усім сама. Однак, коли донці поставили діагноз 2015 року в Хмельницькому онкодиспансері (де і проходить усе наше лікування), було дуже важко морально, фізично та фінансово. Кожна хіміотерапія обходиться практично у 30 тис. грн, а в нас їх аж сім! І це вже вдруге, всього через півтора роки стався рецидив! Віка життєрадісна та чуйна дитина, яка дуже мріє вирости здоровою на радість своїй матусі. Наближаються новорічно-різдвяні свята та день Св. Миколая і кожна дитинка просить різні іграшки та солодощі. Моя маленька донька просить лише одне: бути просто здоровою! Благаю кожного небайдужого, маму і татка, допомогти врятувати мою маленьку Віку!», — розповідає мати дівчинки Олеся.

Для одужання Віці необхідно двічі на місяць приймати по три ампули «Топотекан». Вартість одного препарату наразі становить 3 тис. грн та ціна у будь-який момент може зрости. Сім’ї Флорчук залишилося зібрати для повного курсу лікування ще 64 тис. грн! Реквізити для допомоги: рахунок — 2600130922401, ЄДРПОУ — 39479117, МФО — 305749, призначення платежу: «На лікування Флорчук Вікторії».

#Творимо_добро_разом!

ІА "Вголос": НОВИНИ