Народний депутат України 7 скликання, голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак запідозрив екснардепа від «Самопомочі» Семена Семенченка у вчиненні провокації на Львівщині, що закінчилася силовим розгоном громадян.

Про це Лопачак сказав у прямому ефірі ток-шоу «Говорить ВЕЛИКИЙ Львів».

«Декілька років тому по всій Україні й, зокрема, на Львівщині відбувалася акція із блокування російський фур. Багато представників тодішньої влади ховали голови у пісок й важко взагалі було почути від них якийсь коментар. Добре, що тоді, попри всі вказівки »зверху«, жоден зі силовиків на Львівщині не пішов на провокації.

Щодо ситуації у Соснівці, то мене здивувала поява там Кості Грішина. Семеном Семенченком він став 5 років тому за липовими документами. На підставі того йому видали липовий квиток у Національній гвардії. На підставі того він отримав громадянство України. А насправді це громадянин РФ, який потрапив до Парламенту завдяки міському голові Львова Андрієві Садовому та його партії »Самопоміч і відзначився у багатьох корупційних, рейдерських скандалах. А зараз людина дивном чином з'являється на один день, запускає провокацію і щезає. Очевидно, що це була кимось змодельована провокація", - зазначив Лопачак.

ІА "Вголос": НОВИНИ