Це у своєму блозі на «Обозревателе» саркастично зауважив блогер та художник Сергій Поярков.

«Лещенко володіє рідкісним для журналіста даром - абсолютно повною і беззастережною, хімічно чистою відсутністю почуття гумору. І саме цей величезний недолік не дозволив йому сказати, що гроші на квартиру він позичив, наприклад, у Кононенко і Мартиненко, з якими він люто боровся. Мало того, чесно кажучи, судячи з того, де Лещенко, за його версією, добув гроші на житло - це сильно схоже на альфонсізм. Він щільно сів на шию прекрасній статі», - пише Поярков.

Разом з тим, зауважує блогер, що це не єдина квартира Сергія Лещенка,  яку «борець» з корупцією купив за підозріло низьку вартість, бо власне київських квартир у Лещенка уже нарахували три.

«Насправді в Києві його нова квартира розташована в так званій червоній зоні, яка є найдорожчою в місті. Ціна квадратного метра на останньому, найпрестижнішому і найдорожчому поверсі, звичайно, рази в два перевищує те, що нам озвучив Лещенко. Власне кажучи, різниця між сумою, за яку куплено квартиру, і її ринковою ціною - це вже хабар на сотні тисяч доларів. Адже реально ця квартира коштує більше півмільйона доларів», - вважає блогер.

«Так багато майна і у однієї людини - в політиці це просто непристойно. З якимось майном Лещенку тепер точно потрібно публічно розлучитися. Бо зі своєю репутацією він вже розпрощався остаточно. Чесність і Лещенко - це навік несумісні поняття. Щось всім нам смутно підказує, що хитрій утриманці на ім’я Лещенко Сергій дають бабло не тільки його дівчина-діджей і Олена Притула, а й якісь корупційні дядьки», - іронічно зауважив блогер.

У  Сергія Поякова також виникає запитання, для чого Сергій Лещенко поїхав у Тбілісі: навчати генералів НАТО, як можна швидко розбагатіти чи вмовити їх посприяти у тому, щоб Ангела Меркель чи Барак Обама позичили йому кошти на вже четверту квартиру.

Також усіх тих, хто захищає ймовірного корупціонера Лещенка, Сергій Поярков прирівнює до Ганни Герман, яка свого часу так само ж захищала Віктора Януковича, а те, чи у нардепа-корупціонера заберуть мандат чи залишать, вважає блогер, це буде іспитом для однопартійців Лещенка.

«Не можна за допомогою хабарництва боротися з корупцією. І взагалі Лещенко та його друзі у випадку з цією квартирою поводяться, вибачте, як остання Партія регіонів з Окружної. І доля їх чекає така сама», - вважає Сергій Поярков

 

ІА "Вголос": НОВИНИ