Про це голова уряду повідомив у Верховній Раді, відповідаючи на запитання народного депутата України від Житомирщини Павла Дзюблика про проблеми ремонту доріг, повідомляє «УНІАН».

«Я проїхав Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку області. Хочу зазначити, що при однакових умовах стан справ щодо будівництва автодоріг різне. Якісно організовані роботи у Львівській, Тернопільській, Вінницькій. А ось Хмельниччина – нуль. Гроші є, все є, але нуль. Зараз там змінили голову облдержадміністрації, і, я думаю, він покращить ситуацію.

Житомирська область теж не може похвалитися. Я подивлюся, якщо будуть проблеми, то ми будемо приймати відповідні управлінські рішення з цього приводу», – сказав він.

При цьому Гройсман підкреслив, що гроші і механізми у областей для будівництва доріг є. Також прем'єр пообіцяв прискорити роботу з ремонту доріг «поштовхом ззаду».

«Буду їх жорстко... Знаєте, як кажуть, ніщо так не прискорює, як поштовх ззаду. Будемо прискорювати роботи за всіма напрямками», – сказав Гройсман.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ