20 січня Рівненську область відвідали народні депутати України Борис Андресюк, Петро Толочко, Катерина Ващук та Михайло Святиня.

Про це повідомили з прес-служби РОО Народної партії.

Перебуваючи у Рівному, Борис Андресюк зустрівся з командним складом військового корпусу, з особовим складом полку зв’язку, з персоналом військового госпіталю, відвідав Рівненський військовий полігон.

Петро Толочко провів зустріч з педагогічними працівниками – слухачами інституту підвищення кваліфікації вчителів та з виборцями м. Острога в національному університеті «Острозька академія». На запитання щодо потрібності скорочення чисельності армії Петро Толочко повідомив, що зараз армія налічує майже оптимальну кількість військовослужбовців - 245 тисяч, при ідеальній кількості – 200 тисяч. У 2006 році буде скорочено чисельність армії ще на 20 тис. За словами Петра Толочка, сильно скорочувати чисельність збройних сил не можна: Україна знаходиться між Росією і НАТО, що змушує мати нормальну армію для захисту національних інтересів України.

Катерина Ващук зустрілася з виборцями в с. Чудниця Гощанського району, с. Яринівка Березнівського району та в с. Здовбиця Здолбунівського району. Як повідомила Катерина Ващук, протистояння депутатів у Верховній раді закінчаться порозумінням, така як «ми не воюємо, а відстоюємо свої інтереси». Також, за словами Катерини Ващук, Народний блок Литвина є єдиною політичною силою, яка рівномірно представлена в усіх регіонах України, у тому числі й на Рівненщині.

Михайло Сятиня зустрівся з медперсоналом Рівненської міської лікарні, Рівненської обласної клінічної лікарні та обласної санепідемстанції.

На думку депутатів, за останні місяці, згідно з результатами соціологічних опитувань, Народний блок Литвина завойовує все більше довіри у виборців і має добі рейтинги.

Прес тайм

ІА "Вголос": НОВИНИ