Про це написав журналіст і блогер Андрій Дзіндзя на своїй сторінці в Facebook.

«Виявляється, Саакашвілі не тільки обідав, а й горілочки випив! Відправили до Польщі ситого і хильнутого», – написав Дзиндзя.

Час видачі чека – 12 лютого 14:18.

На фото чеку з ресторану, який опублікував журналіст, зазначено, що Саакашвілі до обіду замовив горілку Finlandia за 130 гривень. Також він замовляв хінкалі з телятиною, хашламу, мчади, сулугуні молочний, аджапсандал, хачапурі по-мегрельських, натахтарі, чай і грейпфрутовий фреш. 

Загалом, усе це коштувало 2 160 гривень.

Як писав «Вголос», 12 лютого 2017 року ЗМІ повідомили про арешт Міхеїла Саакашвілі. Політика викрали з одного зі столичних ресторанів. 

У Держприкордонслужбі згодом повідомили, що Саакашвілі повернули до Польщі. Не минулося без сутичок, адже невідомі з оточення політика накинулися на правоохоронців.  Згодом з’явилось відео, як правоохоронці у масках та зі зброєю увірвались у ресторан «Сулугуні» та затримали Міхеїла Саакашвілі.

Видворений політик також попросив допомоги у ЄС та пообіцяв повернутись.

Усю ніч екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі провів у готелі у столиці Польщі Варшаві під охороною, яку йому надала польська влада.

Окрім цього, у ЗМІ з’явилась інформація, що за оренду літака, який вивозив Саакашвілі з України до Польщі, заплатили 8 тисяч євро.

Також в авіакомпанії заявили, що Саакашвілі не вивозили у Польщу чартером Порошенка.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ