[media=134064,134065] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Під час передачі автобусів Лілія Гриневич подякувала керівництву області за відповідальність, організованість та 50% вклад коштів з місцевого бюджету в закупівлю «школяриків», коли потрібно було лише 30%.

У своїй промові пані Гриневич ствердила, що автобуси дадуть дітям якіснішу освіту. Також міністр розповіла про англомовний табір для угорських та українських школярів, який на її думку стане «мостом розуміння» між Україною та Угорщиною.

Лілія Гриневич прокоментувала ситуацію з недостачею нових підручників:

«Зараз є різна ситуація з підручниками, адже це залежить від кількості дитячого населення у різних регіонах. Цьогоріч ми вперше друкуємо 3 нові лінійки підручників: для 1-го, 5-го та 10-го класів. На початку навчального року не всі школи будуть повністю забезпечені новими книгами, підручники вперше будуть викладені в мережі Інтернет у pdf форматі».

На заході своє вітальне слово сказав голова ЛОДА Олег Синютка. Він цитував Президента України Петра Порошенка та розповів про покращення життя мешканців Львівщини та всієї України за останні 4 роки. Синютка також запевнив, що 36 нових шкільних автобусів є символом того, що на Львівщині школярі зможуть отримувати якісну освіту.

ІА "Вголос": НОВИНИ