У кандидата в Президенти, лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка на четвер, 28 лютого, запланована зустріч із іншим претендентом на президентське крісло, лідером партії «Самопоміч» Андрієм Садовим. Також він проведе перемовини з кандидаткою від «Батьківщини» Юлією Тимошенко.

Як повідомляє «Українська правда» з посиланням на свої джерела, Гриценко та Садовий обговорять їхнє об’єднання на виборах.

Припускається, що у результаті Садовий може відмовитись від участі у президентських виборах, натомість Гриценко погодиться висуватись повністю на базі «Самопомочі».

Про можливе зняття своєї кандидатури з виборів Президента Садовий натякнув у дописі в Facebook. Зокрема, він вважає, що єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти.

«Йдучи на вибори, я чудово усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі, — написав він. — Протягом кампанії мій штаб уважно відслідковує результати достовірних соцопитувань та тенденції. Я особисто багато спілкуюсь з людьми в регіонах. Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій. Показники, на які будемо звертати увагу — рейтинг, динаміка та рівень довіри в суспільстві», — натякнув Садовий на свою готовність прийняти рішення щодо об'єднання.

У відповідь на це Гриценко написав, що «за пару годин» має намір зустрітися з ним: «Будемо приймати рішення. Важливе і відповідальне».

Також Гриценко у четвер має зустрітись з ще одним кандидатом у Президенти — Юлією Тимошенко.

На ній лідерка "Батьківщини" та Гриценко мають домовитися про "правила гри", щоб не воювати одне з одним.

ІА "Вголос": НОВИНИ