Про це Гриценко написав у Facebook.

«Запрошую Тимошенко Юлію Володимирівну на відкриті дебати в прямому ефірі на тему нової Конституції України. Замість монологів чи закулісних домовленостей щодо змісту Основного закону», – зазначив Гриценко.

Політик нагадав, що його опонентка виступає за обмеження повноважень Президента і за канцлера як ключову фігуру в системі виконавчої влади.

«Не вперше, минула її спроба змінити Конституцію таким чином була дев'ять років тому, тоді разом з Януковичем і Медведчуком (за кадром). Зараз цю ідею Тимошенко підтримує команда Яценюка, напевно, з радістю підтримає і олігархат, потужно представлений у парламенті».

«Моя позиція з цього питання – абсолютно протилежна: протистояння двох центрів виконавчої влади має бути скасоване, але іншим шляхом, і ключовою фігурою має бути Президент, всенародно обраний, – заявив Гриценко. – Я переконаний, претенденти на президентський пост, які на сьогодні мають найбільші шанси на перемогу, повинні вийти до людей відкрито і представити свої аргументи у прямому ефірі – щоб люди могли визначитися і зробити свідомий вибір».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ