Зараз закінчується процес формування фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді, заявив голова фракції УНП в обласній раді Олекса Гудима. “За даними моїх джерел, які я не хочу називати, можу стверджувати, що зараз завершується процес формування фракції Партії регіонів в обласній раді в разі призначення Януковича прем’єр-міністром ” – сказав він.

За його словами, така робота йде і йому назвали кілька прізвищ депутатів, які, як стверджує Олекса Гудима, “відомі на Львівщині і вони не можуть бути в опозиції” , а в минулому скликанні були в кількох цікавих фракціях.

“Депутати з ВРУ від “регіонів” ведуть з ними дуже тісну роботу і мої відчуття говорять мені про те, що це станеться, як тільки Янукович стане прем’єр-міністром України. За моїми даними число депутатів, які погодилися пристати до “регіонів”, уже перевалило цифру десять» - сказав О.Гудима.

Створення фракції в обласній раді цілком можливе бо на відміну від парламенту, на регіональному рівні імперативного мандата немає, зазначив О.Гудима.

Відтак Гудима пророкує пере форматування більшості в обласній раді. “Уявіть собі, як на найближчій сесії обласної ради 15 вересня в чільних рядах будуть сидіти панове Кендзьор та Чорновіл, якщо так станеться, чого я особисто не хочу” – сказав лідер фракції УНП в обласній раді.

Зважаючи на ці причини, О.Гудима заявив, що у разі оформлення нової коаліції з регіонами, СПУ і Нашої України, місце УНП – в об’єднаній опозиції. Це ті сили, які були на Майдані – вони мають ці ідеали відстоювати.

Львівський портал

ІА "Вголос": НОВИНИ