Голова фракції УНП у Львівській облраді Олекса Гудима прогнозує, що вже через місяць у Львівській облраді відбудеться перегрупування сил.

«Вже через місяць в облраді ми можемо мати дуже великі збурення. Хочу сказати, що губернатор Олійник не може чутися спокійно у своєму кріслі, поки не сформований уряд, голова облради теж, я думаю, немає гарантій, що він пробуде в цьому кріслі 5 років, тому що досвід в облраді показує, що коли обирають прем'єра - це сигнал до біганини молекул, амеб, інфузорій, і вони роблять нову більшість і все моделюють з самого початку»

Як повідомляло агентство, вчора, 28 квітня, Львівська міська рада не змогла обрати заступників голови облради. Фракції УНП, БЮТ і «Свобода» відмовилися брати участь у голосуванні. На посаду першого заступника голови ради пропонувався Микола Горинь („Наша Україна", НРУ), а на заступників голови: Андрій Парубій („Наша Україна", НСНУ), Лев Закарчишин („Пора") та Іван Денькович (БЮТ, ВО „Батьківщина").


28 березня головою Львівської облради було обрано першого заступника голови Львівської ОДА, висуванця „Нашої України" Мирослава Сеника.

До Львівської облради потрапили 6 політичних сил: „Наша Україна" - 44 депутати, БЮТ - 41 депутат, УНП - 10 депутатів, ВО „Свобода" - 10 депутатів, „Пора" - 9 депутатів, ПППУ - 6 депутатів.

Прес тайм



ІА "Вголос": НОВИНИ