Півзахисник вийшов на поле на 75-й хвилині замість Миколи Шапаренка. Раніше завершення виступів футболіста за команду підтвердив головний тренер киян Олександр Хацкевич.

35-річний футболіст з 2003 року провів за столичний клуб 375 матчів і забив 80 голів. Півзахисник завоював у складі «Динамо» 13 трофеїв, включаючи 5 титулів чемпіона України. У нинішньому сезоні гравець рідко з'являвся на полі і провів у всіх турнірах всього 144 хвилини.

Крім того, Хацкевич на післяматчевій прес-конференції повідомив, що форварди Дьємерсі Мбокані і Жуніор Мораєс, а також захисник Євген Хачеріді покинуть команду в статусі вільних агентів. Їх контракти підходять до кінця, а нові клуб укладати не буде.

Хачеріді виступав за «Динамо» з липня 2009 року, але останнім часом випав з основи через конфлікт з тренерським штабом. За Мбокані «Динамо» в липні 2013 року заплатило «Андерлехту» орієнтовно 11 мільйонів євро. Мораєс влітку 2015 року перебрався в «Динамо» з донецького «Металурга» у статусі вільного агента. За даними низки джерел, бразилець може перейти в «Шахтар».

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ