Водій BlaBlaCar Олександр Андрієнко, котрий напередодні жорстоко зґвалтував свою пасажирку, влаштовував секс-оргії просто у храмі с. Ковтуни Черкаської області.

Про це пише УНІАН.

ЗМІ зазначає, що їхній кореспондент відвідав село, у якому мешкав підозрюваний у зґвалтуванні російський бізнесмен. Там люди розповіли про нього моторошні деталі. З'ясувалось, що свого часу бізнесмен профінансував будівництво храму в селі, де похована його мати. За це він попросив ключі від церкви. У час, коли не було служби, за даними УНІАН, чоловік регулярно привозив у храм повій та влаштовував там оргії.

Люди зазначають, що чоловік здебільшого приїжджав на могилу матері на Великдень, проте цьогоріч навідався і у вересні. За їх даними, він влетів у церкву, виганяв звідти бабусь та кричав, що «він Антихрист». Крім того, жителі села розповідають, що чоловік часто підсипав дівчатам у напої невідомі речовини, після чого гвалтував їх.

Нагадаємо, у Черкаській області 51-річний водій BlaBlaCar по-звірячому зґвалтував 26-річну дівчину. При цьому підсипав їй снодійне і вивіз до лісу.

Наразі потерпіла розповіла, що справу про її зґвалтування у поліції не поспішають розслідувати, а ґвалтівник уже втік в Росію.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ