7 років тому її спіймали з двома тисячами доларів у жіночому туалеті. За ці гроші жінка нібито погодилася не перевіряти касові апарати у приватних підприємців. Посаду чергового заступника голови львівської ДФС впровадили лише нещодавно, а процедуру необхідних погоджень і внесення змін до штатного розпису провели буквально за місяць, ідеться у програмі «Правда.Розслідування».

«Там один із заступників, який у 1994-му був простим радником судді, у 2017-му став надзвичайно багатою людиною. Білл Гейтс таким успішним не ставав, як оці фіскали. Тут, очевидно, і доводити не треба, тут сам здоровий глузд говорить, що ці статки були набуті нечесним шляхом, інша справа – як це довести?» – розповів юрист Юрій Танасійчук. 

А доки Олена Парубій з чоловіком колекціонують земельні ділянки на сотні квадратних метрів в Шацьку, її колега по заступництву Олег Стельмащук разом із дружиною, викладачем Львівської політехніки скуповує земельні ділянки та квартири в найдорожчих районах Львова.

То ж яке воно – життя у зовсім небідних головних податківців Лвівщини, дивіться у розслідуванні проекту телеканалу НТА «Правда. Розслідування».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ