Про це повідомляє офіційний сайт Федерації боксу України.

Свою участь у форумі підтвердили збірні Казахстану та Узбекистану, які завоювали шість медалей минулого чемпіонату світу в Гамбурзі. Роком раніше узбеки виграли медальний залік Олімпійських ігор в боксі, а казахи стали четвертими.

Запрошені збірні вже підтвердили, що привезуть до Харкова свої найсильніші склади. Крім цього очікується участь ще однієї команди.

Президент Федерації боксу України Володимир Продівус заявив, що турнір у Харкові буде організовано для кращої підготовки збірної до відбору на Олімпійські ігри-2020:

«Для шанувальників боксу це буде чергова чудова можливість побачити на власні очі поєдинки за участю найкращих боксерів планети. Передувати матчевій зустрічі буде двотижневий навчально-тренувальний збір, участь в якому будуть брати всі країни-учасниці, а також ряд інших збірних команд.

Даний захід пройде у рамках підготовки до ліцензійних стартів на Олімпійські ігри. Переконаний, що спільні тренувальні збори з найкращими командами підуть тільки на користь нашим боксерам і дасть можливість переглянути наших бійців в конкурентних поєдинках. Ми повинні зробити все необхідне, щоб підійти до відбіркових змагань на Ігри-2020 максимально підготовленими», – повідомив Продивус.

Нагадаємо, що минулого року в Харкові пройшов чемпіонат Європи з боксу, в якому українські боксери зуміли завоювати три золоті медалі.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ