Про це свідчать відповідні розписки, повідомляє «Prosud». 

Так, син повинен був побудувати і зареєструвати будинок на двох, але, завершивши будівництво, зареєстрував будинок тільки за собою і пообіцяв у 2009 році повернути кошти матері. Але не зробив цього аж до 2015 року.

Мати-пенсіонерка звернулася до суду, який і визнав за нею право власності на половину будинку Зазначається, що це найбільший будинок серед харківських суддів, які було зареєстровано.

Ця історія свідчить, що або суддя Буцький є невдячним сином, який двічі обманює матір і лише у судовому порядку вона добивається справедливості. Або ж це щось інше – наприклад придумана схема для створення доказів джерел доходів, зменшення бази оподаткування чи зменшення сум платежів у бюджет при операціях з нерухомістю.

Другий є більш ймовірним, враховуючи що мати проживає у цьому будинку. Але очевидно, що  будь-який з варіантів навряд чи можна назвати доброчесним і породжує обґрунтовані сумніви.

Також варто зазначити, що основним доходом судді та його дружини є заробітна плата. Крім того, видання зазначає, що деякі судові рішення щодо цієї справи, у реєстрі знайти не вдалося.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ