Про це він сказав у коментарі «Українській правді».

«Пану Ситнику варто роз’яснити, що законодавство не передбачає такого елементу, як заперечення на висновок члена КДКП», - заявив голова САП.

Так він прокоментував вимогу Ситника до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів звільнити Холодницького, а не просто робити йому догану.

«Рекомендую директору НАБУ повчити матчастину», - додав керівник Антикорупційної прокуратури.

Як раніше повідомляв «Вголос», директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник скерував до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів заперечення на висновок, який рекомендує обмежитися доганою керівнику Спеціалізованої антикорупціної прокуратури Назару Холодницькому.

Як писав «Вголос», під час прослуховування кабінету керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького детективи НАБУ виявили факти тиску на прокурорів та суддів, а також зливу інформації про обшуки.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що розслідування щодо Холодницького ініціювали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництва САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова. Керівник ж Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявив, що жодного разу не спілкувався з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим.

Раніше Холодницький підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на «жучок» для прослуховування. Він також сказав, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

ІА "Вголос": НОВИНИ