[media=162144,162145,162146] 

Про це повідомляє Проект здійснення мрій у Facebook.

Іван Маслюк, незважаючи на ДЦП, щодня долав на спеціальному триколісному велосипеді близько 100 кілометрів для здійснення мрії.  Троє друзів допомогли Іванові Маслюку, який самостійно не ходить, добратись до Лісабону, побачити океан і надихнути сотні людей з обмеженими можливостями на здійснення своїх мрій.

Вони на велосипедах перетнули 12 країн Європи (Україна, Польща, Чехія,  Німеччина, Австрія, Ліхтенштейн, Швейцарія, Італія, Монако, Франція, Іспанія, Португалія). Іван самотужки подолав 5000 км за 100 днів на спеціальному  трьохколісному велосипеді, на якому можна крутити педалі руками.

Під час поїздки хлопці відвідували будинки людей з обмеженими фізичними можливостями у всіх країнах та розповідали їм свою історію. Власне такі зустрічі надихнули їх на нові звершення. «Ця поїздка стала поштовхом і основою для великого проекту. Ми перейнялись життям і мріями неповносправних людей і розуміємо, що хочемо і можемо допомагати! Наша команда планує започаткувати Всесвітній рух допомоги людям з обмеженими можливостями, які мріютьподорожувати. Ми вже маємо плани на наступний тур, і після короткої паузи візьмемось за роботу над наступним проектом», - розповідає один із координаторів проекту Сашко Луцик.

8 грудня хлопці повернуться в Україну та розкажуть про свої мандри, плани на наступний рік та грандіозні нові проекти, на які надихнула мрія Івана

Унікальна велоподорожподорож Івана Маслюка до Лісабону стартувала ще 13 серпня зі Львова.

ІА "Вголос": НОВИНИ