Народний депутат від партії «Європейська солідарність» Олег Синютка закликав міського голову Андрія Садового розпочати у Львові масове тестування на коронавірус.

Про це політик написав у Facebook.

Народний депутат відзначив, що міській владі Львова пора припинити політичну боротьбу та сконцентрувати зусилля на здоров’ї людей.

«Міська влада »застрягла« у передвиборчих обіцянках і надалі з'ясовує зі мною стосунки на шпальтах своїх родинних медіаресурсів», – наголосив Олег Синютка.

Народний депутат від «Європейської солідарності» зазначив, що у Львові стрімко зростає кількість інфікованих Covid-19. А відтак, Олег Синютка закликав мера Львова закупити тести на коронавірус по 170 гривень та розпочати негайне безкоштовне тестування у місті.

«Не буду мовчати про вигідну спробу мерії розтратити 700 тисяч гривень бюджетних коштів під час закупівлі тестів. Вихід простий – провести відкриті розрекламовані публічні закупівлі з використанням сайту публічних закупівель, на які обов’язково подадуться компанії з найкращою ціновою пропозицією перевірених товаровиробників та якісною продукцією.

Нагадую, що раніше оприлюднив як мінімум дві пропозиції, одна з яких за ціною 170 гривень та протоколом забору біологічного матеріалу, отриманого скребком з носоглотки. Це тест на антиген коронавірусу. Альтернативи безкоштовному масовому тестуванню немає.  Я готовий допомогти мерії організувати таке тестування всіма можливими у мене, як народного депутата засобами», - наголосив Синютка.

Більше новин читайте за посиланнями:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ