Про це він сказав в інтерв'ю DW.

«Мститися? Ну, у людини просто параноя – йому всі мстяться, за ним всі стежать, його всі прослуховують. Людині треба до психіатра сходити», - сказав Холодницький.

Він додав, що не розуміє, у чому може полягати помста.

«Яким чином? Я мщуся? У мене робота триває. Детективи працюють, приносять документи, погоджуються документи, погоджуються, тимчасові доступи, обушки – якщо на це є необхідність – надаються», - сказав Холодницький.

«І незалежно від того, що буде говорити пан Ситник, чи його там спонсори, олігархи і інші його особи, які йому співчувають, процес цей буде йти», - додав він.

Холодницький запевнив, що готовий продовжувати роботу у тих умовах, які є сьогодні.

«В яких умовах? Я не прийшов сюди, щоб просто так піти, тому що так комусь захотілось. Процес триває. Все, що не відбувається, робить нас сильнішими. Я настроєний на бій. Ми будемо показувати результат», - сказав керівник САП.

Він додав, що хоче довести до кінця справи «Роттердам +», «Приватбанку», «Запорізького титаномагнієвого комбінату» тощо.

«У мене, певно, інші пріоритети, ніж у пана Ситника. Мені цікавіше розслідувати, викрити багатомільярдну корупційну схему, ніж п’ять-сім-десять районних судів на хабарах за винесення рішень», - сказав Холодницький.  

Разом з тим він сказав, що не раз  замислювався про відставку.

«Замислювався. І не раз. Ще до акваріуму, до подій з акваріумом. Ще у вересні 2017 року. Є моральна втома, є бажання щось змінити, в тому числі в своєму житті, але не шляхом, щоб піти обпльованим, бо так комусь захотілось. Як прийшов на цю посаду з квартирою в Вишневому, так і вернусь у цю кватиру з посади. Нового майна не набув. Все моє майно – це моя зарплата. Хіба автомобіль купив новіший», - сказав керівник САП.

«Я не буду мститися точно, хай там хто що не каже», - підсумував Холодницький.

Як писав «Вголос», під час прослуховування кабінету керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького детективи НАБУ виявили факти тиску на прокурорів та суддів, а також зливу інформації про обшуки.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що розслідування щодо Холодницького ініціювали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництва САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова. Керівник ж Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявив, що жодного разу не спілкувався з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим.

Раніше Холодницький підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на «жучок» для прослуховування. Він також сказав, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

ІА "Вголос": НОВИНИ