Про це керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів у розмові з журналістами перед початком допиту у ГПУ, передає Укрінформ. 

«Мені зараз дорікають, що, виявляється, справу одеського голови Труханова я змушую швидше закінчити. Я з Трухановим жодного разу навіть не спілкувався вживу, ні телефоном, чи будь-яким іншим чином, ні з ким з тих фігурантів, яким підписані підозри», - зазначив Холодницький. 

Раніше у ГПУ заявили, що вже півроку розслідують справу, де фігурує Холодницький. Правоохоронці виявили окремі факти злочинів, які міг вчинити керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Як писав «Вголос», під час прослуховування кабінету керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького детективи НАБУ виявили факти тиску на прокурорів та суддів, а також зливу інформації про обшуки.

Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що розслідування щодо Холодницького ініціювали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництва САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова.

Нагадаємо, Труханова підозрюють у привласненні та розкраданні майна в особливо великих розмірах. А саме – у справі щодо придбання за 185 мільйонів доларів адмінбудівлі Одеського заводу тяжкого кранобудування «Краян». 15 лютого у Солом'янському райсуді Києва Труханову обрали запобіжний захід, мера Одеси взяв на поруки нардеп від БПП Дмитро Голубов.

Раніше Холодницький підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на «жучок» для прослуховування. Він також сказав, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

ІА "Вголос": НОВИНИ