Акціонери телеканалу "Інтер" внесли кандидатуру бізнесмена Валерія Хорошковського на посаду глави наглядової ради компанії.

Така пропозиція була озвучена на засіданні правління АТЗТ "Українська незалежна ТВ-корпорація" (телеканал "Інтер"), повідомляє "Лігабізнесінформ".

На засіданні також був розглянутий подальший розвиток телеканала, ряд інвестиційних пропозицій, зокрема, у сфері телевізійного виробництва.

З ініціативи акціонерів правління розглянуло пропозицію про скликання позачергових загальних зборів акціонерів, а також ряд інших питань діяльності компанії.

За словами голови правління АТЗТ "Українська незалежна ТВ-корпорація" Влада Ряшина, програма подальшого розвитку телеканалу "Інтер", представлена правлінням, знайшла підтримку в акціонерів.

АТЗТ "Українська незалежна ТВ-корпорация" здійснює мовлення з жовтня 1996 року. Її акціонерами є Українська асоціація економічного співробітництва і розвитку "Діловий світ" (Київ), ВАТ "Суспільне російське телебачення" (Москва) і ТОВ "Пегас Телебачення" (Київ).

Українська правда



ІА "Вголос": НОВИНИ