Про це в інтерв'ю «Вголосу» розповіла астролог Надія Кологривова.

«По-перше, українські політики часто використовують червону нитку. Її пов'язують на ліву руку жінкам та на праву чоловікам – «щоб не зурочили».

По-друге — зв'язок із ближніми. У кожної людини природно є внутрішня тривожність, яка яка породжує невизначеність і заважає ставити собі цілі. Для того, щоб її побороти, людині потрібно спертися на любов батьків чи ближніх. Отут у нас з'являється кумівство у політиці. Насправді, це зв’язок з вірою в Христа, основа віри у божественне. От чому ті друзі ніби божественні, вони важливіші, ніж усі решта, і важливіші ніж професіоналізм.

По-третє - «ōmen» (з лат.) - древньоримський рецепт приваблення успіху. Це випадково почуте перше слово (під час якоїсь події), яке визначає подальшу долю політика. Тому, коли відбуваються важливі церемонії, завжди звучить музика, яка заглушує звуки натовпу і не дозволяє зурочити долю того посадовця», - розповіла астролог.

Разом з тим, за словами Надії Кологривової, аби зберегти свою посаду, чи піднятися вгору кар'єрними сходами, політики використовують різноманітні релігійні символи. Деякі взагалі люблять фен-шуй, обкладаються всіма можливими жабками для удачі, з Ізраїлю привозять дрібку святої землі чи трохи святої води. Також на тілі багато хто носить святі символи – хрести, ікони чи подаровані матір’ю талісмани. Політики особливо слідкують і за тим, аби не залишити недопитих напоїв у склянці чи недоїдених продуктів на тарілці під час якогось застілля.

«А ще вони люблять класти сіль чи ладан у праву кишеню, - каже експерт. - Справа в тому, що у нашому внутрішньому всесвіті сонячне сплетіння зв’язане з внутрішнім сонцем – як центр нашого тіла. Тому під час різноманітних впливів на організм страждає якраз воно, тому в тому місці виникає дискомфорт. А ладан, як символ святого внутрішнього сонця, і сіль, як символ очищення, – нейтралізують це».

Детальніше про це читайте у статті: «У травні влада почне трястися»: астрологи про мову таємних знаків для політиків

ІА "Вголос": НОВИНИ